Bakverk

Croissant 33
Nästan som om vi bakat dem själva.

Mandelinkaka 25
Vegansäker. Glutenfri. Bakad på ekologiska råvaror av våra vänner Bagaren & Bonden (men vi vet inte vem som är vem). Innehåller: mandelmjöl, linfrön, agavesirap, rapsolja, vaniljextrakt, havssalt, bikarbonat.

Världens godaste kokostopp 25
Vi har inte sagt det själva! (Jo, det har vi kanske.)

Garbos öga 25
Kärt barn har många namn. Vill du säga hallongrotta går det också bra. Smakar likadant i munnen, himmelskt (ja, vad trodde du?).

Wienerbröd 35
So tasty. Men vi har aldrig förstått varför danskar har fått all goodwill för detta underbara bakverk, den kommer från Österrike, det hörs ju lång väg.

Ugglas paj 69
Äppelpaj. Kan innehålla spår (mer eller mindre tydliga) av hallon eller annan frukt. Serveras med vispgrädde eller Oatlys havrevaniljsås.

Superkladdig kaka 69
Vi gör den själv förstås. Så att vi är helt säkra på att den är superkladdig. Serveras med vispgrädde eller Oatlys havrevaniljsås.

Ingrids mandelkaka 69
En klassiker hos familjen Lindskog. Receptet har gått från generation till generation. Nu är det mamma Ingrid Lindskog som ser till att du kan njuta av den hos oss. Serveras med vispgrädde eller Oatlys havrevaniljsås.

Och en massa annat gott till dagspris
Inte alltid nyttigt, men alltid gott. Vi bakar med fantasi och energi. När lusten faller på, och det gör den ofta. Vår personal har alla sina specialare.