Instagram

Instagram has returned invalid data.

Bakverk

Croissant 25
Nästan som om vi bakat dem själva.

Mandelinkaka 22
Vegansäker. Glutenfri. Bakad på ekologiska råvaror av våra vänner Bagaren & Bonden (men vi vet inte vem som är vem). Innehåller: mandelmjöl, linfrön, agavesirap, rapsolja, vaniljextrakt, havssalt, bikarbonat.

Saras kokostopp 20
Det kan ju hända att det inte är Sara Berg som bakad dem, men det händer väldigt ofta att det är så.

Garbos öga 15
Kärt barn har många namn. Vill du säga hallongrotta går det också bra. Smakar likadant i munnen, himmelskt (ja, vad trodde du?).

Bagaren & Bondens ekologiska bulle 29
Dyker upp på lördagar. Har du tur även någon annan dag i veckan. Kardemumma eller mandel/kanel.

Ugglas pimpade kanelbulle 25
Halvfabrikat när det är som bäst. Med lite honung och godis på så blir det som hembakat.

Ugglas paj 45
Äppelpaj. Kan innehålla spår (mer eller mindre tydliga) av hallon eller annan frukt. Serveras med vispgrädde eller Oatlys havrevaniljsås.

Superkladdig kaka 45
Vi gör den själv förstås. Så att vi är helt säkra på att den är superkladdig. Serveras med vispgrädde eller Oatlys havrevaniljsås.

Ingrids mandelkaka 45
En klassiker hos familjen Lindskog. Receptet har gått från generation till generation. Nu är det mamma Ingrid Lindskog som ser till att du kan njuta av den hos oss. Serveras med vispgrädde eller Oatlys havrevaniljsås.

Ugglas Raw ball 29
Vi ska bli bättre på vegansortimentet, vi lovar. Men håll med om att när vi väl gör något så slår det de flesta vegankramare sortiment med råge.

Joels praliner 30
Vi är stolta att få ha dessertmästaren Joel Lindqvists praliner i vårt sortiment. Små konstverk, både på utsida som insida.

Ingvars gräddbulle 10
Billig men god. Glutenfri.